Roelofs Interieurs

Impressies

Roelofs Interieurs

Roelofs Interieurs is een modern en flexibel interieurbouw bedrijf, dat onder andere gespecialiseerd is in, mode- en sportzaken, textiel, schoenmode en woninginrichters. We verzorgen een compleet interieurconcept van ontwerp tot en met realisatie en dit met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Eerste indruk

Bodyfashion

Kleding

Fashion

Er is ook de mogelijkheid om aanpassingen of aanvullingen voor het interieur te verrichten. Om het pakket compleet te maken kunt u ook voor winkelbenodigdheden bij ons terecht, klik hier voor onze online catalogus. Daarnaast geven wij een vrijblijvende passend advies en creëren wij samen met de opdrachtgever een adequate oplossing voor het interieur. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op, zodat Roelofs Interieurs eventueel ook voor u een rol van betekenis kan spelen. Ervaar hoe mooi uw interieur kan zijn!

schoenpresentatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Shoes

  

trendy dames mode

Fashion

 

  

woonwinkel  mode

  Woninginrichting                               Mode

Schoenenwinkels   Sport

  Schoenen                                            Sport

TextielwinkelsLingeriewinkels

  Textiel                                                 Lingerie

  Presentatie autostoelen   Rijwielzaken

  Baby en kinder                                 Rijwielen

  Opticien     Diversen

   Opticien                                              Diversen

©2006 Roelofs winkel- & projectinrichting B.V. - Alle rechten voorbehouden

 

Nieuws

Een nieuw idee binnen het bestaande Roelofs interieurs systeem.Modulaire wanden. Ze verschillen van ... Nieuw! Modulaire paskamers.Snelle levering. Visuals, smaakmakers van uw interieur.  Luxe schoenpresentatie op de schoenenpagina Vanavond zal in het programma 24/7 van BNN (23.10 uur NED 3) een winkel te zien zijn die R...